TYSK vin i PLENUM (bogstaveligt talt)

Hvad er det, du skal den 8/4, der er så vigtigt, at du ikke tager til Nørrebro og drikker herlig tysk vin med os? Det skal fandeme være en god undskyldning, for det her bliver fedt: 270 kroner for vin og mad på PLENUM, Nørrebro, d. 8/4 – 2017 klokken 17-19.

Normalt handler vi udelukkende med vin fra Piemonte i Nordvestitalien, men for et års tid siden, da vores champagnefarvede Citroën Xsara Picasso sneglede sig ned igennem Tyskland, traf vi en skæbnesvanger beslutning: Vi gjorde holdt ved en vingård.

På opfordring havde vi valgt at opsøge vingården ’Weingut Karl Haidle’ i Baden-Württemberg. Det var nogle urimeligt søde mennesker, der tog imod os, og kort efter ankomst drak vi vin, der simpelthen væltede både os og vores ’kun fra Piemonte’-koncept omkuld.

Det er absurd godt. Og nu vil vi give jer mulighed for at smage det sammen med os! Vi har nemlig overtalt vores nye ven og samarbejdspartner, den unge winemaker Moritz Haidle til at komme til København og fortælle om sine vine. Han er en atypisk vinaficionado, da han ved siden af sin passion for druemost dyrker freestyle rap, maler graffiti og lytter til HipHop. Vigtigst er det dog, at han er et yderst behageligt menneske, der ved, hvad han taler om.

Kom og smag på Nørrebro 

Sådan en storslået begivenhed kræver naturligvis en lige så fortræffelig lokation. Og det er her, at det hele går op i en højere enhed. Ved et tilfælde stødte vi på en af de gode fyre, der står bag den sympatiske café/bar ’PLENUM’ ved Skt. Hans Torv på Nørrebro. Og fandeme om de ikke er friske på et samarbejde! Det kan jo ikke blive bedre. Vin og mad i hyggelige omgivelser med kompetent vejledning fra vinbonden selv. Vi skal igennem 8 flasker, så lad bilen stå.

Det eneste problem er, at vi kun har 30 pladser, så skynd dig at hive fat i en følgesvend eller -svendinde og send en mail til info@solonebbiolo.dk. Skriv, hvor mange billetter, du vil have fingrene i. Det koster 270 kroner. Pengene skal du først overføre, når du får svar på, om der er ledige pladser.

Vi ses!