Kontakt

Du må altid gerne skrive til os på info@solonebbiolo.dk.

Eller ringe til:
Morten: 20166596
Theis: 29916373
Laurids: 22886984

Det kan være svært for os at komme til telefonerne i dagtimerne, så ofte vil det nemmeste være at sende en sms. Eller en mms! Send os et billede!

Vores lager ligger i Brønshøj, og vi åbner gerne dørene til en intim vinsmagning.

Solo Nebbiolo

Solo Nebbiolo er en lille virksomhed, der prøver at være en lille smule anderledes end de andre 400.000 vinimportører i Danmark. Vores raison d’etre [ræsong deh-træ] er ganske enkelt at skabe en sympatisk forretning, hvor vi vil dele vores viden om – og interesse for – vin med alle (der har råd). Vi køber al vores vin i Piemonte i Italien fra unge producenter med en lille produktion. Erfaringen fortæller os, at det er i dette segment, at vi finder de mest inspirerende flasker og de mest entusiastiske mennesker. For os er det nemlig alfa og omega at have kenskab til den person, der skaber vinen. Vi nægter simpelthen at handle med idioter. Vi køber ikke af dem, vi sælger ikke til dem. Og det viser sig, at denne ene, simple regel sikrer, at vi ikke køber vin, der er oversprøjtet med pesticider eller overhældt med sulfitter. I stedet har vinen fra Solo Nebbiolo konsekvent et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet, der er altid omtanke for naturen, og smagen er pragtfuldt. Gode folk vil ikke snyde deres købere, de vil ikke destruere den jord, der er grundlaget for deres levebrød, og de går ikke på kompromis med smagen.

Når du drikker en fantastisk vin fra Solo Nebbiolo, kan vi altid anbefale et besøg hos den pågældende vinbonde. Vi handler kun med ordentlige, hjertevarme mennesker – og vi har deres adresse, hvis du skulle være nysgerrig.

Om bagmændene

Solo Nebbiolo består af de tre kammerater Morten (Aastrup), Theis (Ott) og Laurids (Glottrup), der har været perlevenner længere tid, end landsholdet har været elendigt. Virksomheden kan tillade sig en hvis kompromisløshed, fordi den drives con amore [kong amååååh] sideløbende med ’almindeligt’ arbejde. Vi handler udelukkende i Piemonte, der er det vindistrikt, vi anser som det bedste, mest interessante i verden. Forretningen er dermed også en belejlig undskyldning for at drikke formidabel vin på hverdage og tage på jævnlige rejser til Norditalien. På det personlige plan kan vi beskrives som ’to arrogante og en vægelsindet’, ’to nørder og en medløber’, ’to fantaster og en realist’, ’to verdensmænd og en noksagt’ eller måske ’to humorister og en satiriker’. Vi er ikke desto mindre godt selskab, og vi kan varmt anbefale at invitere os forbi til en vinsmagning – det er altid hyggeligt og en god måde at lære mere om vin og Piemonte lær mere om vores arrangementer her.